Оксібаланс для росту волосся при андрогенній алопеції

Надмірне випадання волосся відбувається через зв'язок між андрогенними гормонами та спадковими факторами. Ця форма випадання волосся є найбільш поширеною і вражає як чоловіків, так і жінок із різною інтенсивністю.

Спадковий фактор працює, роблячи волосся генетично схильним до дії гормонів андрогенів. Вони зустрічаються більше в чоловічому організмі, але меншою мірою в організмі жінки. У клітинах волосяного фолікула є рецептори для дигідротестостерону, метаболіту, що утворюється з тестостерону, який викликає вкорочення природного росту волосся, скорочення фолікула, перетворення волосся на волосся з поступовою атрофією цибулини волосся і, отже, втрату репродуктивної здатності цибулини волосся.




Активні речовини Біодиспергований кисень, комплекс капіксилдекстран та ацетил тетрапептид 3, SH-поліпептид стимукапа 3, бета 4-октопептид 2 прогейрину, екстракт лугової конюшини.




Використання продукту: Після миття та сушіння шкіри голови використовуйте метод розпилення або мезо засоби (ручка, апарат пальмаре), щоб нанести вміст флакона до повного всмоктування. Якщо ампулу втирати в шкіру, масаж повинен зайняти 10 хвилин. Результати після використання При окисленні шкіри активуються ферменти, які впливають на кількість енергії, необхідну для метаболізму клітин. Посилюється антиоксидантна активність клітин видалення вільних радикалів. Регенерація різних типів тканин, щоб зупинити процеси дегенерації у шкірі.

Тип шкіри: Для всіх типів

Призначення: догляд за волоссям сироватка проф.догляд

Вік: 25+

Об `єм: 5 мл.

Click to order