Сироватка скло ГІДРА ЕФЕКТ/Hydra-active

Мезотерапевтичні ампули – це збагачені концентрати коктейлів, призначені для неінвазивної мезотерапії. Вони характеризуються невеликим розміром молекули активних речовин і водночас їхньою високою молекулярною масою. Вони мають консистенцію в'язкої сироватки. Вони іонізуються позитивним зарядом.

Активні речовини
Пентавітін полісахарид підтримує глибоке зволоження шкіри аж до рогового шару Гіалуронова кислота є природним компонентом шкіри, зв'язує воду і підтримує гідратацію та еластичність шкіри, стимулює утворення клітин для росту еластичних та колагенових волокон. глутамінова кислота є амінокислотою, бере участь у метаболізмі жирів, детоксифікує і є ефективним антиоксидантом. антиоксидант, живить шкіру та підвищує її опірність, діє проти шкірних інфекцій. 
Церамід 3 є однією з найважливіших речовин у боротьбі зі старінням шкіри та зморшками, заповнює міжклітинні простори та сприяє накопиченню води, є ключовою молекулою шкіри.

Застосування:
Зніміть пластикову кришку. Нанесіть 1-2 мл на зону обробки. Може використовуватися для масажу, мезотерапії, електрофорезу, ультразвуку, лазера, радіочастот тощо.

Тип кожи: Для всех типов

Назначение: Уход за лицом Сыворотка проф. уход

Возраст: 20+

Объем: 5мл

Click to order